Lumoava metsäpuisto – Arboretum Mustila

Mustilan maineikkaasta Arboretumista on tehty ensimmäinen kuvakirja. Ja millainen kirja! Mustilan ystävien kokoama ja kustantama värikäs, 160-sivuinen Lumoava metsäpuisto – Arboretum Mustila vie suoraan ainutlaatuisen metsäpuiston vaihtuviin tunnelmiin, näkymiin ja kiehtoviin yksityiskohtiin.

Kirja välittää puutarhanystävälle Mustilan runsasta antia paitsi elämysten, myös tiedon muodossa. Se sisältää yli sadan kiinnostavan, Arboretumissa menestyvän kasvin lyhyen esittelyn. Joukossa on lukuisia Suomessa harvoin tavattavia lajeja, niin puita ja pensaita kuin perennojakin.

Arboretum Mustilan Ystävät ry haluaa kirjan kautta levittää tietoa rakastetusta Arboretumista ja samalla kerätä varoja puiston jatkuvaan kehittämiseen. Lumoava metsäpuisto – Arboretum Mustila on oivallinen lahja kaikille puiden, metsän, puutarhan ja luonnon ystäville!

Lumoava metsäpuisto – Arboretum Mustila

- Koko B5 (176 x 250 mm)
- 160 sivua, yli 160 valokuvaa
- Arboretum Mustila alueittain kuvina ja tekstinä
- Lyhyt esittely yli sadasta Mustilan kasvista
- English summary

 

Lumoava metsäpuisto -kirjan voi kesäkaudella ostaa arboretumin Puistokahvilasta Mustilasta. Kirjan hinta on 25 euroa. Arboretum Mustilan Ystävät ry:n jäsenille kirjan hinta on 22 euroa.
 
Talvisaikaan kirjan voi tilata arboretumin toimistosta sähköpostilla arboretum@mustila.fi. Tällöin hintaan lisätään pakkaus- ja postituskulut 8 euroa.

 

 

Kansi