Kevät on tullut Mustilaan (tiedote 18.4.2024)

Arboretum on lähes kokonaan vapautunut lumipeitteestä, ja puiston eteläosissa näkyy etenkin maanrajassa monenlaista näyttävää kevätkukkijaa: jouluruusuja (Helleborus niger), kevätkelloja (Leucojum vernum), kevättähtiä (Chionodoxa spp.) ym. Puuvartisista ensimmäisenä kukkivat pähkinät ja näsiät.

Arboretum on avoinna valoisaan aikaan (n.6:00–n.21:00). Puistokahvila avautuu perinteiseen tapaan vappuna. Kahvilan ollessa suljettuna pääsyliput voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta).

Taimien myynti-inventaariot selailavissa

Tämän kauden kenno-, astia- ja paakkutaimien myynti-inventaariot ovat viimein valmistuneet ja ladattavissa luettavaksi tältä sivulta. Varauksia voi alkaa tehdä siltä pohjalta keväällä tapahtuvia toimituksia varten. 

Kevään uudet siemenerät viimeisiä Slovakian-eriä myöten ovat saapuneet ja ovat tilattavissa. Koko valikoima on nähtävissä siemenhinnastossa, lukuunottamatta eräitä pieniä, vain Mustilan ystäville tarkoitettuja eriä. 

Yhteydenottolomakkeen toiminnassa häiriöitä

Arboretumin nettisivujen uudistustöihin liittyen on yhteydenotto- ja palautelomakkeen viestien perilemenossa ilmennyt ongelmia. Yhteydenottolomake on toistaiseksi poistettu käytöstä. Lähetä viestisi arboretumille sähköpostilla: arboretum@mustila.fi tai ota yhteyttä puhelimitse, puh: 05-3776678.