Tulevia tapahtumia (päivitetty 18.6.2024)

Lisää toimintaa ilmestyy kalenteriin kauden edetessä.

Kokoontuminen Puistokahvilalla ellei toisin mainita.

 

Su 23.6. klo 17:00 Hiljainen arboretumvaellus / opastettu kierros. Kesto n. 55 min, päättyy Metsäkirkon ja kahvilan väliseen risteyskohtaan.

Su 23.6. klo 18:00 Sanajumalanpalvelus Mustilan Metsäkirkossa, järjestää Elimäen seurakunta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Sateen sattuessa järjestetään Tallinvintin museolla (arboretumin parkkipaikan vieressä).

La-Su 6.-7.7. Moottorisahaveiston SM-kilpailut: Mustilan Metsägalleriassa sisäänpääsyn hintaan. Lisätietoa tällä sivulla.

La 24.8. Taimipäivä Mustilassa. 11. perinteinen Mustilan taimimarkkinatapahtuma. Osallistujat ja ohjelma tarkentuvat lähempänä ajankohtaa. Tapahtumaan on sisäänpääsymaksu.

La 14.9. ja Su 15.9.. klo 14: Hartaushetket Metsäkirkossa. Järjestää Elimäen seurakunta. Osa Lähiruokamessujen ohjelmaa.

La 21.9. klo 18–21 Öinen taidevaellus Mustilassa. Lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

La 28.9. Mustilan Ystävien syystapaaminen ja Rhododendron-kerhon syyskokous. Yhdistysten jäsentoimintaa, johon myös yhdistysten toiminnasta kiinnostuneet voivat ennakkoon ilmoittautuen tulla mukaan tutustumaan. Lisätietoa jäsenkirjeessä ja -sähköpostissa tai arboretumin toimistolta.